Direktlänk till inlägg 2 maj 2013

Puckelrygg i Sundsvalls tidning

Av Nevermind - 2 maj 2013 19:33

 


På allmän begäran så utökar jag nu mitt modellutbud av keramiska bilar. Min kära årerförsäljare Gallerili i Skärskind har längtat efter en PV. För att kunna förverkliga önskan har det jagats modellbilar i lagom storlek. Visst kan man arbeta med enbart bildmaterial men det är så mycket bättre att ha ett fysiskt original. Efter lite budande på tradera lyckades jag vinna en aktion. Det är många som samlar på de här modellerna så de fina blir väldigt dyra. Inte så ofta är det någon som lägger ut en halvtaskig modell. Många har dem till och med kvar i oroginalkartongerna. Det är en udda hobby att köpa dekorativa saker och inte äns  öppna kartongerna. Idag kom det ett paket med en Volvo PV i skala 1:18. En charmig grej med tradera är att man som emballage ofta får med lite lokaltidning. Så nu har jag även några sidor från Sundsvalls tidning.


Jag är ledsen att säga det alla ni som samlar på Revell modeller, jag kommer plocka isär den för formtagning. Å andra sidan kära samlare så ska ni veta att detta inte alls är ett praktexemplar utan ett ganska tilltuffsat exemplar. Precis det jag letade efter. Då blev det avsevert billigare. Tänk att den människan som haft den här bilen har öppnat kartongen faktiskt inte äns sparat på kartongen, och ännu värre kanske låtit barnen leka lite med den då och då. För det saknas lite delar och huven är lös. Bara bra, det underlättar demonteringen för mig. Den brutala behandlingen är tycker jag ändå ett sätt att hedra denna klassiker. Jag ger den ju evigt liv genom att kopiera den i världens mest besändiga material, stengods. Tror ni mig inte så fråga vilken arkeolog som helst.      

 
ANNONS
 
dissertation writing service

dissertation writing service

23 september 2016 08:34

I like this post, it is really great post and informative. Waiting for your newer post. I am freelance writer and working for the educational service at dissertation writing service. Writing a dissertation is a tough task for almost every students. That is why they depends on online writing service.

http://dissertationcapital.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Nevermind - 12 maj 2013 09:33

  Åbackarna Motalaström   Åbackarna Motalaström   Det är bara o gå Se fler tolkningar av grönt på fototriss   Hotell i Gamla stan Stockholm Castanea ...

Av Nevermind - 7 maj 2013 11:36


  Svärmorstungan är en blomma som inte riktigt trivs i fångenskap. I mars varje år brukar vi plantera om blommorna. Svärmorstungorna brukar tredubbla sig på ett år. Det är en verkligt livskraftig blomma som inte tvekar att spränga en kruka om den ...

Av Nevermind - 5 maj 2013 12:46

  Vånga kyrka   Vånga missionskyrka ligger fantastiskt på östgötaslätten   Litet Gravkapell inneslutet i stadsmiljö   Länk till fototriss ...

Av Nevermind - 30 april 2013 10:44


  När utbrända människor går och handlar sker det med ett minimum av ansträngning. Det gäller att plocka upp så lite som möjligt av uttröttande intryck. Blicken riktas ned i vagnen. Med ansträngning checkas notan av punkt för punkt. Det är kans...

Av Nevermind - 28 april 2013 09:19

  Öppenhjärt kirurgi. Skulpturen Gabriellas verktygslåda 2011 (såld)   Hela världen är öppen för den som kan flyga.   Öppen himmel öppet hav. Öland kan skymtas i fjärran. Länk till fototriss. ...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2013
>>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Följ bloggen

Följ Nevermind  med Blogkeen
Följ Nevermind  med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se