Direktlänk till inlägg 30 april 2013

Visst kan man koka kräm på grapefrukt

Av Nevermind - 30 april 2013 10:44

 


När utbrända människor går och handlar sker det med ett minimum av ansträngning. Det gäller att plocka upp så lite som möjligt av uttröttande intryck. Blicken riktas ned i vagnen. Med ansträngning checkas notan av punkt för punkt. Det är kanske svårt att förstå men en text längre än någon rad är liksom ingen ide att ge sig på. Vilken skylt som korresponderar till vilken vara det är inte lätt att fundera ut med en trötthets luva av betong. Följaktligen händer det inte sällan att fel varor kommer med hem. Det hände här om dagen.


Apelsiner visade sig vara blodgrape. Ja ja vi får väl prova att koka kräm på dem ändå. Det mesta av frukt har kokats till kräm i vårt hem. Vi kan inte äta färsk frukt som den är. Kräm är ett sätt att äta frukt fast ändå inte. Varför skulle grape vara annorlunda det borde ju gå. Själva koket var rutinmässigt inga svårigheter egentligen. koka sönder, mixa, koka ner reda. Problemet var bara att det inte gick att äta. Grap är ju besk det vet vi alla. Men hur bäska är den egentligen när man kokar ner dem. Fruktansvärt bäska. Det ända som kan motverka bäska är salt det känner ni till. Krämen saltades och blev väl lite bättre, så pass att man kunde äta några skedar.               

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Nevermind - 12 maj 2013 09:33

  Åbackarna Motalaström   Åbackarna Motalaström   Det är bara o gå Se fler tolkningar av grönt på fototriss   Hotell i Gamla stan Stockholm Castanea ...

Av Nevermind - 7 maj 2013 11:36


  Svärmorstungan är en blomma som inte riktigt trivs i fångenskap. I mars varje år brukar vi plantera om blommorna. Svärmorstungorna brukar tredubbla sig på ett år. Det är en verkligt livskraftig blomma som inte tvekar att spränga en kruka om den ...

Av Nevermind - 5 maj 2013 12:46

  Vånga kyrka   Vånga missionskyrka ligger fantastiskt på östgötaslätten   Litet Gravkapell inneslutet i stadsmiljö   Länk till fototriss ...

Av Nevermind - 2 maj 2013 19:33


  På allmän begäran så utökar jag nu mitt modellutbud av keramiska bilar. Min kära årerförsäljare Gallerili i Skärskind har längtat efter en PV. För att kunna förverkliga önskan har det jagats modellbilar i lagom storlek. Visst kan man arbeta m...

Av Nevermind - 28 april 2013 09:19

  Öppenhjärt kirurgi. Skulpturen Gabriellas verktygslåda 2011 (såld)   Hela världen är öppen för den som kan flyga.   Öppen himmel öppet hav. Öland kan skymtas i fjärran. Länk till fototriss. ...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Följ bloggen

Följ Nevermind  med Blogkeen
Följ Nevermind  med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se