Direktlänk till inlägg 29 november 2010

Huvudsaken

Av Nevermind - 29 november 2010 20:06

 

Nu har skulpturen blivigt med huvud. Det tog ett tag att komma på vad det var för filur som egentligen satt där med tom hals. Den dåliga hållningen vägledde mig fram till självklarheten...det är ju en farbror. Faktiskt var jag inte helt säker på om det var en man eller kinna. Kvinliga kroppsdelar har aplicerats och amputerats om vartannat.. kläder har varit på gång men kändes inte rätt. Ville jag ha en skjorta hade jag inte behövft göra en kropp.. till slut  så blev det en Jassig farbror.


Diskutionen i det förra inlägget om att behålla huvudlösheten och göra det till en politisk skulptur var frestande. Huvudlösheten i maktensboningar behövdes den poängteras ännu mera. Skulle det gå att ställa ut en huvudlös skulptur? ... Vi får se vart den kreativa resan slutar nästa gång.      

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Nevermind - 12 maj 2013 09:33

  Åbackarna Motalaström   Åbackarna Motalaström   Det är bara o gå Se fler tolkningar av grönt på fototriss   Hotell i Gamla stan Stockholm Castanea ...

Av Nevermind - 7 maj 2013 11:36


  Svärmorstungan är en blomma som inte riktigt trivs i fångenskap. I mars varje år brukar vi plantera om blommorna. Svärmorstungorna brukar tredubbla sig på ett år. Det är en verkligt livskraftig blomma som inte tvekar att spränga en kruka om den ...

Av Nevermind - 5 maj 2013 12:46

  Vånga kyrka   Vånga missionskyrka ligger fantastiskt på östgötaslätten   Litet Gravkapell inneslutet i stadsmiljö   Länk till fototriss ...

Av Nevermind - 2 maj 2013 19:33


  På allmän begäran så utökar jag nu mitt modellutbud av keramiska bilar. Min kära årerförsäljare Gallerili i Skärskind har längtat efter en PV. För att kunna förverkliga önskan har det jagats modellbilar i lagom storlek. Visst kan man arbeta m...

Av Nevermind - 30 april 2013 10:44


  När utbrända människor går och handlar sker det med ett minimum av ansträngning. Det gäller att plocka upp så lite som möjligt av uttröttande intryck. Blicken riktas ned i vagnen. Med ansträngning checkas notan av punkt för punkt. Det är kans...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Följ bloggen

Följ Nevermind  med Blogkeen
Följ Nevermind  med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se